Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Bert Schwitters
Journalistiek rond voeding en voedsel
Publieke contactgegevens
b.schwitters@defactopublications.com
defactopublications.com
Laatste 5 reacties
2
Het optellen van CO2 tot je een ons weegt gaat uit van de vooronderstelling dat het optellen van CO2 zinvol is omdat het zou leiden tot betrouwbare...
Bert Schwitters
6 jaar geleden
Klimaatarmoede en middelbare schoolkennis
1
We weten allemaal dat onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsstoffen een "baseline" vereist. Zonder baseline geen duiding van de gevonden...
Bert Schwitters
6 jaar geleden
Klimaatarmoede en middelbare schoolkennis
1
Spreek Smakelijk. Interessant rapport. Maar, merkwaardig genoeg, geen woord over de EU Voedings- en Gezondheidsclaims Verordening, waarmee de EU...
Bert Schwitters
8 jaar geleden
‘Levensmiddelenindustrie moet meer in gesprek met samenleving’
2
Haast wanhopig verzucht AH's Simone Hertzberger: "Ik snap dat het allemaal moeilijk is, maar vertel gewoon wat we moeten doen." Wat we moeten doen...
Bert Schwitters
8 jaar geleden
Albert Heijn wil duidelijkheid van het Voedingscentrum
2
In deze discussie wordt voorbij gegaan aan het feit dat “de wetenschap,” méér dan welke andere groep experts of guru’s dan ook, al een...
Bert Schwitters
8 jaar geleden
Voedselverwarring schuld van professoren, niet van goeroes
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
57
“Laat eten je medicijn zijn …” - en pas daarom de wet aan
14 okt 2014, 10:33
2
De wet onthoudt de consument kennis over het nut van voeding
14 mei 2013, 1:24
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Waarom Becel gezond heet maar niet werkt
11 jaar geleden
Gezondheidsclaims zijn niet van Unilever De directeur van Foodwatch, Bart van Opzeeland, beschuldigt Unilever van misleiding en het in gevaar brengen...
3
Waarom Becel gezond heet maar niet werkt
11 jaar geleden
Is er eindelijk een gezondheidsclaim goedgekeurd ... ... en dan gaan we er met z'n allen ruzie over maken. Mij lijkt, dat we het moeten hebben over...
2
Voedselverwarring schuld van professoren, niet van goeroes
8 jaar geleden
In deze discussie wordt voorbij gegaan aan het feit dat “de wetenschap,” méér dan welke andere groep experts of guru’s dan ook, al een...
2
Albert Heijn wil duidelijkheid van het Voedingscentrum
8 jaar geleden
Haast wanhopig verzucht AH's Simone Hertzberger: "Ik snap dat het allemaal moeilijk is, maar vertel gewoon wat we moeten doen." Wat we moeten doen...
2
Klimaatarmoede en middelbare schoolkennis
6 jaar geleden
Het optellen van CO2 tot je een ons weegt gaat uit van de vooronderstelling dat het optellen van CO2 zinvol is omdat het zou leiden tot betrouwbare...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.