Koken aan de Waal is een kookschool in Lent bij Nijmegen. Hier geven Rob Beernink (chefkok) en Wendy Otting (vinoloog) workshops en cursussen op het gebied van koken, wijn proeven, wijn & spijs combineren, kaas proeven, etc. We werken zo veel mogelijk met producten uit onze directe omgeving, te beginnen met onze moestuin.

Zaterdag 24 september: workshop Kaas.
In deze workshop vertellen we van alles over het proeven, bewaren, serveren en combineren van kaas. Uiteraard wordt er veel geproefd. En je krijgt een lekker stukje kaas mee naar huis.

De workshop vindt plaats in de Winkel van Wendy, bij onze kookschool Koken aan de Waal aan de Oosterhoutsedijk 46 in Lent.

De kosten van deze workshop zijn € 15,00 euro per persoon. Reserveren kan per e-mail: wendy@kokenaandewaal.nl.

De workshop is van 12.00 tot 13.00 uur in onze kookschool in Lent (zeer goed bereikbaar per trein).

Aanbieding
Voor Foodlog leden hebben we een speciale aanbieding: voorrang bij inschrijving en 50% korting. Dus Foodlog Leden betalen niet € 15,00 p.p. maar € 7,50 p.p.

Je vindt meer informatie over onze kookschool op www.kokenaandewaal.nl.

Koken aan de Waal
Oosterhoutsedijk 46
6663 KV Lent
info@kokenaandewaal.nl
Wendy Otting +31 6 53 287 308