Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? klik hier
fl
Foodlog.LEKKER SCHERP ZINNIG
WEEKEND
13 juni 2013
Iers vlees blijkt ... Iers | Rabarbergazeuse | Fracking & Food
Jumbo plakt stickers op zijn Ierse vlees die zeggen dat het uit Italië of Polen komt. Dat bleef het doen ondanks seintjes dat het niet klopt. Gisteren kwam boven water hoe het zit. De directie neemt actie. Weergaloos lekker: rabarbergazeuse. Waarom hoor je nauwelijks iemand over 'fracking' in relatie tot eten? Wat duurzaam is, blijft controversieel. Doe daarom mee aan de Duurzame Intelligentie Quiz. Voorts bergen Kort Nieuws.
Waar komt Jumbo’s ‘Ierse’ rundvlees vandaan?
Nieuws Redactie 12 juni 2013 - 0:22
Jumbo voert al een tijdje een nieuw merk. Vlees met Oorsprong, zo heet het. Het spreekt boekdelen. Maar het is ook lachwekkend.
Kamer misleid over ammoniakbeleid
Nieuws Jan Willem Erisman 4 juni 2013 - 9:03
Verbaasd. Dat was Jan Willem Erisman toen hij las wat staatssecretaris Dijksma de Tweede Kamer vorige week schreef over een rapport waaraan hij meeschreef.…
Fracking maakt voedsel en energie gevaarlijke concurrenten
Nieuws Dick Veerman 3 juni 2013 - 8:57
Zowel bierbrouwers als Shell maken zich zorgen. Als je er goed over nadenkt, staan hun zorgen recht tegenover elkaar. Willen we goedkope brandstof of schoon…
Heeft het paleo-dieet nooit bestaan?
Nieuws Redactie 6 juni 2013 - 0:08
Recent onderzoek wijst erop dat onze verre voorouders niet 'paleo' aten. Wat ze dan wel aten is nog niet helemaal duidelijk, maar wel dat een verandering…
Duurzame Intelligentie Quiz
Nieuws Dick Veerman
11 juni 2013 - 23:04
Vorige week viel me de eer te beurt tijdens de Foodpolicy Outbreak in Driebergen…
Rabarbergazeuse
Nieuws Cécile Janssen
10 juni 2013 - 20:11
Je kunt ook teveel rabarber ineens hebben, vooral als je maar een klein…
Wilt u weten hoe wijn echt wordt gemaakt?
Nieuws Redactie
2 juni 2013 - 22:33
Etiketten van verpakte levensmiddelen worden onder een vergrootglas gelegd,…
Alwéér alles gelezen? Word dan eens Foodlog Friend!
Vind je Foodlog belangrijk?
> Word betalend lid!
© Foodlog 2024
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik hier