Tiny van BoekelTiny van Boekel werkte, na zijn studie en promotie bij Wageningen University, 2 jaar bij de Keuringsdienst van Waren (nu nVWA) in Rotterdam. Daarna keerde hij terug naar Wageningen waar hij een carrière volgde van universitair docent via universitair hoofddocent naar hoogleraar in levensmiddelentechnologie. Tiny was tussen 2001 en 2012 hoofd van de leerstoelgroep Productontwerpen en Kwaliteitskunde. Hij leidde daar onderzoek- en onderwijsactiviteiten over o.a. de sensorische, gezondheids- en duurzaamheidaspecten van voedselproductie. Tiny heeft meer dan 220 wetenschappelijke artikelen op zijn naam staan, is auteur van 5, en editor van 4 wetenschappelijke boeken. Daarnaast is hij veelvuldig in de pers als het gaat om zaken rond voedsel en voeding en heeft daar ook een populair-wetenschappelijk boek over geschreven (voedsel en voeding: zin en onzin, Wageningen Academic Publishers).

Klik hier om terug te gaan.