image Kom gezellig naar Zwolle dit weekend!
Een immer druk bezochte en kwalitatief hoge presentatie van de Zwolse horeca.

Voor de vierde maal wordt het laatste weekend van oktober 2007 het culinaire evenement Zwolle Culinair georganiseerd in de Broerenkerk aan het Broerenkerkplein in Zwolle. Drie dagen lang zijn liefhebbers van culinaire hoogstandjes welkom om zich te laten verwennen door restaurateurs uit de regio Zwolle in de grootste en gezelligste eetkamer van Zwolle.
Door toenemende belangstelling van zowel restaurateurs, sponsoren en het publiek heeft de organisatie er dit jaar voor gekozen om de beschikbare ruimte met 100 m2 uit te breiden.

Receptuur voor een Zwolle Culinair 2007:
Men neme: 14 enthousiaste restaurateurs met een grote schare zeer vakkundige, gastvriendelijke medewerkers, dozijnen vrijwilligers en vele karrenvrachten vol - uiteraard naar smaak en behoefte - eten en drinken.
Ziehier de basisingrediënten voor een culinair evenement. Voeg ze samen in de Broerenkerk in Zwolle de locatie van het evenement, laat de ingrediënten enkele dagen goed op elkaar inwerken, zodat alles zijn eigen plek heeft, maar toch één gezellig geheel vormt, giet er tijdens het opdienen nog een zoete muzieksaus over en u krijgt ...


ZWOLLE CULINAIR 2007.
Vrijdag 26 t/m zondag 28 oktober 2007

Deelnemende restaurants:
Theehuis De Agnietenberg
Restaurant Olive
Restaurant La Toscana
Restaurant W
Restaurant Hotel De Zon
Vito's Sandwich & Trattoria
Restaurant De Librije
Restaurant Poppe
Restaurant La Cucaracha
Hotel Restaurant De Koperen Hoogte
Restaurant Pestengasthuis
Koperen Kees
Thais Restaurant BaiYok
Binnen eten en drinken

bron: brugmedia
Dit artikel afdrukken