×
plastic tasjes site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
20 apr 2021 · Albert Heijn heeft aangekondigd te stoppen met de gratis verstrekking van plastic tasjes voor losse groente en fruit. Vanaf 19 april kunnen.
In Nederland gaat jaarlijks maar liefst 26 miljoen kilo aan plastic tasjes de verbrandingsoven in. ... Dijksma maakt eind aan gratis plastic tasjes. Kort Redactie ...
27 aug 2021 · Plastic tasjes voor eenmalig gebruik zijn al enkele jaren verboden in de EU, omdat ze schadelijk zijn voor het milieu.
15 dec 2016 · De tasjes zijn gemaakt van natuurlijk zetmeel uit aardappels, tapioca en maïs en plantaardige oliën. Een tasje dat als afval in de natuur ...
Voedingscentrum raadt aan herbruikbare tassen te wassen. Kort Redactie, 29 feb 2016. Hoe (voedsel)veilig zijn de tassen die we gebruiken om onze ...
plastic tasjes site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
8 apr 2018 · Het verbod op gratis plastic tasjes heeft snel een duidelijk effect. Het leidt tot minder plastic op de bodems van de zeeën rond Engeland.
Staatssecretaris Wilma Mansveld, verantwoordelijk voor Milieu, gaat binnen een jaar een verbod doorvoeren op gratis plastic tasjes voor eenmalig gebruik.
Plastic tasjes voor eenmalig gebruik zijn al enkele jaren verboden in de EU, omdat ze schadelijk zijn voor het milieu.
plastic tasjes site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
28 aug 2017 · Jaarlijks gaan er in Kenia 100 tot 300 miljoen plastic tasjes doorheen. Deze vervuilen de straten en vormen broedplaatsen voor malariamuggen.