Ruik de zee, voel de wind en proef VISSCH tijdens het VISSCH festival van 9 tot 11 oktober.
De bereiding en het proeven van Scheveningse vis zijn uitgangspunten tijdens dit culinaire visfestival. Het festival is de start van het herfst- en winterseizoen voor culinair Scheveningen en Den Haag. Vissers, horeca en consumenten ontmoeten elkaar rond de Scheveningse visafslag.
In de afslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucks en terrassen waar je van alle culinaire verrassingen kunt genieten. Daarnaast wordt je verrast met een muzikale en inhoudelijke programmering.
Praktische informatie:
Wanneer: Vrijdag 9 tot zondag 11 oktober.
Tijd: Vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur. Zondag van 12.00 tot 19.00 uur.
Adres: Visafslagweg 1, 2583 DM Den Haag. De ingang van het festival is aan de Visafslagweg tegenover vishandel Simonis en Roeleveld.
Kosten: gratis.
Kijk voor meer informatie op de website of op de Facebook pagina.
Fotocredits: VISSCH
Dit artikel afdrukken
In de afslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucks en terrassen waar je van alle culinaire verrassingen kunt genieten. Daarnaast wordt je verrast met een muzikale en inhoudelijke programmering.
Praktische informatie:
Wanneer: Vrijdag 9 tot zondag 11 oktober.
Tijd: Vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur. Zondag van 12.00 tot 19.00 uur.
Adres: Visafslagweg 1, 2583 DM Den Haag. De ingang van het festival is aan de Visafslagweg tegenover vishandel Simonis en Roeleveld.
Kosten: gratis.
Kijk voor meer informatie op de website of op de Facebook pagina.
Fotocredits: VISSCH
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog