Veggie Fair richt zich op iedereen die houdt van vegetarisch en veganistisch eten en meer wil weten van plantaardige producten en duurzame voeding. Je vindt er een productenmarkt waar bedrijven zich presenteren en hun producten verkopen. Hier ligt de nadruk op biologisch, plantaardig, verantwoord en gezellig. Tijdens de fair is er ook een programma met diverse sprekers, workshops en een kinderprogramma.

Vega(n) Startup Challenge
De Veggie Fair heeft dit jaar de primeur met de Vega(n) Startup Challenge: een wedstrijd waarbij ondernemers met een vegetarisch of veganistisch initiatief begeleiding bij de ontwikkeling van hun businessconcept en het ontwerpen van een logo kunnen winnen! Steeds meer vegans en vegetariërs kiezen namelijk voor een vegetarische werkomgeving. Zij brengen hun idealen voor een betere wereld tot uiting in een eigen vegetarische of veganistische onderneming. Het gaat hierbij niet alleen om horecabedrijven en webwinkels, ook het aantal dienstverleners en sociale ondernemingen dat ontstaat vanuit een vegan of vegetarische achtergrond neemt toe. Dus ben jij een startende ondernemer voor wie deze punten bovenaan de agenda staan? Meld je dan nu aan via de website!

Informatie
Adres: Lisserweg 481, 2165 AS, Lisserbroek
Veggie Fair wordt georganiseerd door Vegenement en mede mogelijk gemaakt door Vegetafel, de Vegetariërsbond, Landgoed de Olmenhorst en Felixoord.
Voor meer informatie zie de website.
Dit artikel afdrukken