Op deze dag kan je een kijkje nemen op de diervriendelijke varkensboerderij van de familie Nooijen. De hele dag zijn er rondleidingen en voor de kinderen is ook de zand- en modderspeeltuin open. Het professionele BBQ team Fire Food Flavor verzorgt de proeverij. Naast de Vairburgers en de beroemde Buston Butt maakt het team ook rundvlees van Herefords en lamsvlees van Heijerhof klaar. Bij alle drie de bedrijven staat vlees met smaak en een goed leven voor de dieren voorop. Het hoogtepunt van de dag is de varkensdans. Wat is dat, zal je denken. Kom naar de Vair Fair en laat je verrassen!

In het Vair Varkenshuis staat het natuurlijk gedrag van het varken centraal. De varkens kiezen zelf of ze binnen of buiten zijn. Deze nieuwe manier van varkens houden zorgt voor blije en soms een tikkeltje verwende varkens. Het motto van Vair is: “Een beter leven voor het varken betekent veel lekkerder vlees!”

Het Vair Varkenshuis is Foodlog Partner. Dat betekent dat Foodlog Friends bij aankoop van Vair vlees op de Vair Fair vier gratis Vairburgers extra krijgen!

Kijk voor meer informatie over de Vair Fair op de Facebook-eventpagina. Meer informatie over het Vair varkenshuis of hun eerlijke vlees vind je op de website.

Adresgegevens: Vair Varkenshuis, Teuwseler 15 5469 PG Erp

Fotocredits: Vair

Dit artikel afdrukken