Eerder deze week maakte Wouter Klootwijk me attent op een even serieus als vermakelijk artikel over het nut van de truffelschaaf.
De truffel is helemaal in, want hij is nu eenmaal duur en bijzonder. Duur en bijzonder zijn weer in aan de bovenkant van de markt. En daarom is het weer chique om erop uit te gaan om een truffelschaaf te kopen. Nu blijkt dat dat ding een regelrecht onding is. Als je tenminste echt van truffel houdt.
Gelukkig is er nu de Crackerjack, een intelligent gemaakte notenkraker die de truffel met geweld - want daar gaat het om - vermorzelt zodat die zijn aroma prijs geeft. 't Is maar dat je het weet.
Hopelijk heb je gisteravond geen truffelschaaf gekregen ;-)
Dit artikel afdrukken
De truffel is helemaal in, want hij is nu eenmaal duur en bijzonder. Duur en bijzonder zijn weer in aan de bovenkant van de markt. En daarom is het weer chique om erop uit te gaan om een truffelschaaf te kopen. Nu blijkt dat dat ding een regelrecht onding is. Als je tenminste echt van truffel houdt.
Gelukkig is er nu de Crackerjack, een intelligent gemaakte notenkraker die de truffel met geweld - want daar gaat het om - vermorzelt zodat die zijn aroma prijs geeft. 't Is maar dat je het weet.
Hopelijk heb je gisteravond geen truffelschaaf gekregen ;-)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
De keren dat ik met truffel werk (bv. voor dat geweldige gerecht van Bruneau: coquilles, ganzenlever en truffel) snij ik de truffel dus gewoon met een aardappelschilmesje. Gaat heel goed...
Wij hebben vanavond pas surprise maar ik weet voor 100% zeker dat ik geen truffelschaaf kado zal krijgen, hahaha.