Tijdens Taste of Amsterdam kun je inspiratie opdoen op het gebied van eten, drinken en gerelateerde producten. Je wordt door de chefs aan de hand meegenomen, kunt zelf uitzinnige gerechten klaarmaken en op de klanken van jazz en soul genieten van heerlijke drankjes in de prachtige setting in het Amstelpark.

Top restaurants, chefs en Theater
Tijdens Taste laat iedere dag een selectie van de toprestaurants en chefs uit Amsterdam en omgeving je een smaaksensatie beleven door je een keur aan hun signature dishes voor te schotelen.

In het AEG Taste Theatre kun je iedere dag chefs uit Nederland en het buitenland zien optreden. In sessies van 30 minuten leer je meer over de gerechten van jouw favoriete chef of restaurant zodat je dit thuis ook kunt proberen. Natuurlijk laten de chefs je een hapje proeven. Maar wat dacht je van een heuse Ready-Steady-Cook sessie tussen twee rivalen? Aan jou de taak om de winnaar te kiezen!

Heb je zin in een goed glas wijn? Dan moet je zeker een kijkje nemen op het Castel Wijnplein. Leer kijken, ruiken en proeven onder leiding van top-sommeliers.

Academy for Masterchefs
Bij de Academy for Masterchefs is het tijd om zelf de AEG keuken in te duiken en onder leiding van jouw favoriete Masterchef 2014 en 2015 kandidaten een heerlijk gerecht klaar te maken vanuit de Masterchef Mysterybox! Je krijgt professionele uitleg van de Masterchefs en na 45 minuten heb je een gerecht op tafel getoverd waar je lekker van kunt genieten.

Taste of Kids
Voor de jongste bezoekers is er op zaterdag en zondag genoeg te doen bij Taste of Kids. Gedurende de middagen van de weekendsessies zijn kinderen van harte welkom en kunnen ze bovendien ook nog een hoop leren. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene!

Aftermovie 2015


Info
Kaarten voor Taste worden zowel in de voorverkoop verkocht als aan de kassa tijdens het evenement. Een kaartje kost €12 en is geldig voor 1 van de 4 dagen van 2 tot en met 5 juni 2016. Je mag zelf kiezen welke dag je komt.

Openingstijden Taste of Amsterdam
Donderdag 2 juni 17.00 tot 23.00 uur
Vrijdag 3 juni 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 4 juni 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 5 juni 12.00 tot 22.00 uur

Kijk voor meer informatie over de chefs, het programma, de deelnemerslijst en nog veel meer op de website.

Fotocredits: Taste of Amsterdam, via Facebook
Dit artikel afdrukken