Van 4 tot en met 7 juni is het vier dagen lang zomers eten en drinken in het Amstelpark van Amsterdam. Je vindt er de beste restaurants en chefs uit Amsterdam en omgeving. De organisatie verwacht 28.000 bezoekers voor deze zevende editie.

Het lekkerste feestje
Op de Fine Food Exhibition vind je de meest uiteenlopende producten van verschillende exposanten. Bij de kleine-producentenmarkt vind je spannende (streek)producten welke je kun proeven. Natuurlijk is er ook weer (food) entertainment in de verschillende theaters. Zo is er het Taste Theater waar chefs uit Nederland en het buitenland het publiek vermaken, inspireren en laten leren. Ook kun je het Wine & Spirits Theater bezoeken en genieten van verschillende proeverijen. En als dat nog niet genoeg is kun je ook altijd nog je eigen kookkunsten laten zien in de AEG Cooking Club. Kortom, Taste of Amsterdam – het lekkerste feestje!

Speciale moederdagactie
Een dagkaart voor het festival kost € 12,00 in de voorverkoop, maar er zijn ook speciale arrangementen. Naast het VIP tafel arrangement en het Business arrangement is er nog iets speciaals: de moederdagactie. Voor € 30,00 krijg je 2x toegang tot het festival, een 3-maanden abonnement op foodies magazine en voor beiden een verrassing op Taste of Amsterdam bij The Flavour Selection. Boek deze actie of koop andere tickets via de website.

Barbecuekoning?
Ben jij dé barbecuekoning? Dan is de Amsterdam Barbecue Challenge echt iets voor jou. Julius Jaspers daagt je uit! Opgeven kan tot 1 mei.

”Taste Festivals”
Taste of Amsterdam is onderdeel van “Taste Festivals”. Het eerste festival vond tien jaar geleden in Londen plaats en sindsdien is de serie festivals uitgegroeid tot het grootste restaurantfestival ter wereld. Er zijn Taste Festivals in 19 verschillende steden, verspreid over de hele wereld.

Kijk voor meer informatie en het precieze programma van het festival op de website.
De hoofdingang van het Amstelpark vind je aan de Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat in Amsterdam.

Sfeerimpressie van Taste of Amsterdam 2014


Fotocredits: Taste of Amsterdam, via Facebook
Dit artikel afdrukken