Spijs! Brengt food en entertainment vanuit een vernieuwende gedachte: gezonde gerechten, aparte bereidingswijzen en een avontuurlijke presentatie. Het publiek geniet en beleeft de vele smaken, soorten en maten van bijzondere en exclusieve vormen van streetfood.

Food
Spijs! brengt passie voor eten en entertainment naar de jachthaven. Je vindt er kleurrijke keukens op wielen met tongstrelend streetfood. Laat je verleiden door funky standhouders die smaakbeleving combineren met hun niet alledaagse uitstalling.

Entertainment
Een wandeling over het terrein voert langs kunst en cultuur. Er is muziek voor een ontspannen sfeer en relaxte vibe. Je kunt zweven in de draaimolen, artistiek bezig zijn en genieten van puur vermaak. De allerkleinsten begeven zich met familie, vriendjes en vriendinnetjes in een betoverende open air setting. Leerzaam en creatief met food.

Lounge and Picknick
Droom weg op een plaid in de Venlose rijstvelden. Snuif de geur op van karakteristieke gerechten. Of blijf lekker bankhangen in de sfeervolle jachthaven. Neem je eigen bankstel, fauteuils of ander meubilair mee. Zo kun je op een huiselijke wijze genieten van een ongedwongen festival.

Info
Meer info kun je vinden op de website en de facebookpagina.

Fotocredits: 'Spijs! foodfestival' , via de website
Dit artikel afdrukken