Biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf de Sterregaard in Hedel is gespecialiseerd in Oudhollandse vruchten. In de boomgaard staan vruchtbomen met minstens vijftig verschillende rassen. De oogst zit er bijna op dus hoog tijd om in een informele sfeer van al dat lekkers te gaan genieten. De Slow Food Alliantie-chef Joost van Roosmalen (D’n Ark) staat wederom garant voor een creatieve en culinaire invulling van het Slow Farm Food Dinner.

Uit de Zee, Van het Land en Uit de Lucht
Het Slow Farm Food Dinner bestaat uit:
- Rondleiding op het bedrijf
- Amuse (Van het Land)
- Voorgerecht (Uit de Zee)
- Hoofdgerecht (Uit de Lucht)
- Dessert (Uit de Boom)

Informatie
Adres: Middelingenseweg 51, 5321 JH, Hedel
De toegangsprijs is €32,50 (slow food leden) of €37,50 (regulier).
Kaartjes kun je bestellen via de website van Slow Food Brabant. Vol = vol!

Voor meer informatie zie de website van de ‘Week van de Smaak’.
Dit artikel afdrukken