image image

Een persbericht rolde gisteren binnen. Carpe Diem - een drankje met een verwaarloosbare hoeveelheid heilzaam geheten stoffen, gemaakt door het mogelijk tot ADHD aanzettende Red Bull - gaat in zee met yogameesters en -meesteressen. Ze leggen de kantoorspits rond het WTC in Amsterdam stil. Dat allemaal omdat we zouden moeten onthaasten en daarvoor eeuwenoude yogi's nodig hebben. En zo'n drankje natuurlijk.

Lees het achter de doorklik en huiver: waarom is dat in 's hemelsnaam allemaal nodig om water met een smaakje te verkopen?

Als dit al moet voor water, weet ik niet wat je allemaal wel niet moet doen om - zeg - een fiets te verkopen. De A1 afsluiten?
Voor een tandem de A1 én de A2?

Trouwens, puur water is toch puurder? Meer 'Zen'. persbericht, 16 juni 2008


Nederland relaxt deze zomer dankzij Urban Yoga



Op vrijdag 20 juni a.s. om 8.30 uur vindt de Kick Off plaats van de Nederlandse editie van Carpe Diem Urban Yoga. Op het Gustav Mahlerplein bij het World Trade Center in Amsterdam leggen 50 yoga-beoefenaars, de kantoorspits stil. De kick-off staat onder leiding van urban yoga guru Anne Roffel. Het merk van de functionele dranken, Carpe Diem, wil hiermee Nederlanders helpen zich bewust te worden van de noodzaak om te onthaasten.


Urban Yoga

Deze zomer vinden bijzondere Urban Yogasessies plaats in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag op initiatief van het functionele drankenmerk Carpe Diem. Het unieke aan de tour is dat deze op drukke en unieke ‘urban’ locaties wordt gehouden zoals in Amsterdam in het zakendistrict WTC.

Ruim 800 Nederlanders doen mee aan deze yogatournee van in totaal 32 sessies op bijzondere locaties. Deze Nederlandse editie van de internationale tour (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk) is bedoeld om mensen te helpen onthaasten temidden van de drukte van de stad. Urban Yoga zal gevolgd worden door belangstellenden, beginners en gevorderden.


Bekendmaking ‘meest gehaaste Nederlander’

Op vrijdagmorgen 8.30 uur zal ook de winnaar bekend gemaakt worden van de zoektocht naar de meest gehaaste Nederlander, die Carpe Diem de afgelopen maand op touw heeft gezet. De hoofdprijs die hierbij te winnen valt is een persoonlijk onthaastingstraject onder de professionele begeleiding van lifestyle coach Imro Beuk en een reeks yogasessies door Anne Roffel. Meedoen kon door het uploaden van filmpjes en foto’s op www.meestgehaastenederlander.nl


Flow Yoga

De eerste sessie wordt een speciale ‘Vinyasa Flow Yoga’. Een vloeiende serie van uiteen-lopende yogahoudingen, zoals de zonnegroet, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van een voortdurende aandacht. Beweging en ademhaling gaan samen, voor optimale energie én ontspanning. Een vorm van intensieve flow yoga, die rustig begint en opbouwt maar je vervolgens meeneemt naar de horizon in jezelf. Zowel fysiek als mentaal zijn de lessen heerlijk, grensverleggend en spannend & inspirerend.


__________________________________________________________________________________

PERSUITNODIGING


Je bent van harte welkom bij de Kick Off sessie van Carpe Diem Urban Yoga, van 8.30 tot 8.45 uur!

Adres: WTC, Gustav Mahlerplein, Amsterdam

Route: tram 5 of trein naar station Amsterdam Zuid/WTC, uitgang Zuid


We zouden het bijzonder op prijs stellen als je je aanwezigheid vooraf aan ons doorgeeft.


Voor meer persinformatie of een interview met de meest gehaaste Nederlander, persaanmeldingen en het aanvragen van Carpe Diem producten:

Weaver Public Relations t. 035 - 695 00 62 / Catelijne Gerlag, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

www.carpediem.com / www.meestgehaastenederlander.nl


bijlagen: Carpe Diem Urban Yoga schema & Achtergrondinformatie



Carpe Diem Urban Yoga Nederland 2008


In Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam vinden per stad 8 sessies plaats.

De éérstvolgende sessie per stad vindt plaats op:


Den Haag Utrecht

Strandtent Buiten Vredenburg

woensdag 25 juni donderdag 26 juni

19.00 - 20.30 uur 19.00 - 20.30 uur


Amsterdam Rotterdam

Zuidplein Koninginnehoofd

vrijdag 20 juni zaterdag 21 juni

16.30 - 18.00 uur 10.00 - 11.30 uur




Achtergrondinformatie


Steeds meer mensen ervaren druk. Druk vanwege werk, opleiding, de soms vele hobby’s en privé-verplichtingen. Al deze zaken bij elkaar kunnen zorgen voor spanning die bijvoorbeeld burn-outs, maar ook stress in het verkeer kunnen veroorzaken. De zoektocht naar de meest gehaaste Nederlander, de metamorfose van hem of haar en Carpe Diem Urban Yoga helpt om te laten zien dat ieder mens eens stil kan staan wanneer hij of zij dat wil.


Carpe Diem staat voor 100% natuurlijke dranken met de kracht van kruiden die van positieve invloed zijn voor je lichaam en geest. Gebaseerd op traditionele bereidingsmethodes, kennis die duizenden jaren oud is en harmoniserende of vitaliserende ingrediënten.


Carpe Diem is een koele smaaksensatie van top tot teen, met effect op lichaam en geest. Dorstlessend en verfrissend met pure, natuurlijke ingrediënten en in verschillende lichte, fruitige, pittige of prikkelende smaken.




Carpe Diem is een filosofie die oproept om bewust te leven en te genieten van het moment.

Door middel van Carpe Diem Urban Yoga laat Carpe Diem Nederland ervaren hoe het is

om op elk moment je hoofd helemaal leeg te kunnen maken.

Sta eens stil wanneer jij dat wilt


Dit artikel afdrukken