Loop langs de stands van exposanten en laat je verrassen door de leukste producten.

Beleven, Ontdekken, Leren, Proeven en Doen
Bijzondere aandacht schenken we aan biologische en ecologische producten. We hebben leerzame workshops (ook voor kinderen uiteraard) én de leukste demonstraties. Uiteraard ook workshops als het maken van leuke winterdecoraties, handige plantenhouders etc. Net als op de voorjaarseditie, hebben we ook weer h'eerlijke en interessante lezingen! Kortom, een gezellige en sfeervolle beurs voor het hele gezin!

Ontdek de leukste biologische zaadjes en planten voor je moes- of siertuin. Bekijk de handige gereedschappen, duurzame tuinverlichting, hobbykassen, duurzame tuinmeubelen, leuke decoraties, handige potten, kweekbakjes, hangmatten en leuke oventjes. Ook h'eerlijke verzorgingsproducten en producten om mee te koken. De exposanten staan klaar om hun kennis te delen. Voor de workshops, demonstraties en lezingen ontvang je een programmaboekje bij binnenkomst.

Kijk voor meer informatie en het precieze programma op de website.

Entree: € 8,50, kinderen tot 18 jaar € 5,- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis). Parkeren € 2,- per voertuig
Vroege vogel korting: wie het eerste half uur bij ons binnen is (beide dagen) betaalt: € 6,- per persoon.
Late vogel korting: wie zaterdag na 16.30 uur bij ons binnen komt, betaalt: € 6,- per persoon.
Navigatie en parkeren: Denemarkenlaan 9 2391 PZ Hazerswoude-dorp. De entree is aan de Italiëlaan 4.
Praktisch: Het is aan te raden wat contact geld mee te nemen. Er zijn veel exposanten met leuke spullen voor kleine prijsjes. Bij de meeste kramen, stands en catering kun je niet pinnen.

Fotocredits: H'eerlijk Groen via Facebook
Dit artikel afdrukken