Na een succesvolle eerste editie, is dit jaar op zaterdag 23 een zondag 24 mei de tweede editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ in Groningen. Hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken.

Tijdens het Pinksterweekeinde tovert MultiCulinair het knusse Bernoulliplein langs de Korreweg om tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant. Eten, drinken, theater, livemuziek en kleinkunst zijn de ingrediënten van het festival. Foodtrucks en streetfood chefs presenteren hun wereld – zoals Surinaamse, Griekse, Koreaanse, Indisch Duitse en Indiase- keukens.

‘De lentezon die volop is doorgebroken. Fijne beats van dj’s. Chille muziek van bandjes. Een goed glas wijn. En een springkussen voor de kinders, zodat pa en ma zich vol overgave op al het lekkere multiculturele voedsel en drinken kunnen storten’. Volgens de organisatie wordt dát het MultiCulinair Food Festival 2015.

Naast het springkussen en speciale workshops voor kinderen, denkt de organisatie ook aan de ouderen. De zoektocht naar eetmaatjes voor alleenstaande ouderen krijgt tijdens het festival namelijk een vervolg.

Het culinaire eetfeest is gratis toegankelijk. Bezoek voor het programma en meer informatie de website of facebookpagina.

multiculinair festival groningen


Fotocredits: MultiCulinair via facebook
Dit artikel afdrukken