Vanaf het Pinksterweekend in mei tot en met eind augustus kon jong en oud al 7 keer bourgondisch genieten. Smullen van vers en ambachtelijk eten uit mobiele keukens, van toffe bands en dj’s, een mooi programma voor kinderen en de mooie-spullen-markt. Eind augustus staat de laatste editie op de agenda. Toegang is gratis, dus kom de sfeer proeven!

Eten
Laat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten van mobiele keukens uit het hele land, uiteraard gecombineerd met lokale smaakmakers. Er is voor ieder wat wils. Van malse spareribs tot soepele oesters, van vrolijke cupcakes tot patatas bravas. Zowel kinderen als echte fijnproevers komen aan hun trekken.

Cultuur
Naast heerlijk eten zijn bands, DJ’s en een kinderprogramma de grote smaakmakers van het festival. De tofste artiesten uit de omgeving wordt een podium geboden. Voor kinderen zijn er veel leuke activiteiten zoals kindertheater, yoga, kinderkookworkshops en nog heel veel meer.

Markt
Struin de markt af voor de hipste kleding, vintage spullen, bijzondere kunst en ambachtelijk streekproducten. De marktkramers hebben veel liefde en passie voor hun waren en dat zie je!

Info
Lepeltje lepeltje doet dit seizoen de volgende locaties aan:
Amersfoort: vr 13 mei t/m ma 16 mei – Burgemeester Brouwerplantsoen (geweest)
Dordrecht: vr 3 t/m zo 5 juni – Weizigtpark (geweest)
Utrecht: vr 24 t/m zo 26 juni – Park Lepelenburg (geweest)
Groningen: vr 1 t/m zo 3 juli – De Nieuwe Kerk (geweest)
>Zwolle: vr 8 t/m zo 10 juli – Ter Pelkwijkpark (geweest)
Apeldoorn: vr 29 t/m zo 31 juli – Park Haven Centrum (geweest)
Eindhoven: vr 5 t/m zo 7 augustus – Anne Frankplantsoen (geweest)
Mysteryland: za 27 t/m zo 28 augustus – Mysteryland

Ga voor meer info naar de website.

Fotocredits: Lepeltje Lepeltje, via de website
Dit artikel afdrukken