Dit jaar rollen de mobiele keukens van Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort (geweest), Apeldoorn, Groningen (geweest), Zwolle (geweest) en Mysteryland in de Haarlemmermeer. Foodtrucks en mobiele keukens uit het hele land verzamelen zich in elke stad, aangevuld met lokale partijen uit de regio.

Verlekker je tijdens het familiefestival aan vers en ambachtelijk eten. Geniet van toffe live bands en dj’s met een heerlijk speciaal biertje of lekker wijntje. Vergaap je aan creatieve en ambachtelijke producten terwijl je over de markt struint. Hier vindt je van alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, kinderkleding en vrije tijd. Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma met verschillende activiteiten zoals een kinderkookworkshop, knutselen, kinderyoga en een kindertheater.

Organisatie
De organisatie van het festival ligt in handen van Kultlab. Ze organiseren meerdere festivals en merkten afgelopen jaren een enorme animo onder externe partijen die de food- kant van hun evenementen wilden verzorgen. Daarom besloten ze vorig jaar Lepeltje Lepeltje op te zetten in Amersfoort. Met succes, er kwamen tussen de 20.000 en 25.000 mensen op af. Reden om ook andere plaatsen kennis te laten maken met het concept.

Programma
21 - 23 augustus, Apeldoorn, Park Haven Centrum
29 - 30 augustus, Haarlemmermeer, Mysteryland

Houd voor de line-up en meer informatie de website en Facebook in de gaten.

Fotocredits: Lepeltje Lepeltje via Facebook
Dit artikel afdrukken