De programmering van Japies Hof bestaat uit bekende en nieuwe live acts uit binnen- en buitenland en kent een inhoudelijk foodprogramma. Live muziek van topartiesten, echt goed eten van fantastische chef-koks, demonstraties & workshops.

Muziek
Het gaat bij Japies Hof om ontdekken en genieten. Muziek speelt daarbij een grote rol; veel spannende nieuwe muziek en alleen maar goede live acts; zowel nationaal als internationaal. Van bekende namen die je juichend gezien wilt hebben tot verrassende & intieme optredens tussen de bomen. Als je van goede live muziek houdt wil je hier zeker bij zijn. Klik hier voor het muziekprogramma.

Gastronomie
Eten is heerlijk, eten is belangrijk, eten is in. Hoe je het ook wendt of keert. Maar van oudsher is eten vooral ook een samenzijn met familie en vrienden. Dat samen tafelen & smaken ervaren is belangrijk op Japies Hof. Hier vind je koks en cateraars die niet op iedere straathoek staan. Top-chefs uit de beste restaurants komen voor je koken. Klik hier voor meer informatie. Voor de Chef’s Tables kun je vanaf half mei tickets kopen. Op de foodmarket kun je natuurlijk gewoon met je festivalticket terecht.

Jeugd
Levensgenieters van alle leeftijden kunnen zich uitleven op het festivalterrein. Speciaal voor de allerkleinsten is er een afgesloten gebied waar je kunst kunt maken, kunt luisteren naar dromerige verhalen en waaghalzerige toeren uit kunt halen. Tegelijkertijd draaien dj’s tunes in elkaar aan de draaitafels. Met een uitgekiende line-up voor de jeugd is er voor een ieder wat te doen.

Meer info kun je vinden op de website.
Klik hier om tickets te kopen.

Dit artikel afdrukken