Dit internationale festijn is het hoogtepunt voor veel Sherryfans over de hele wereld die hun favoriete wijn in het zonnetje zetten. Vorig jaar organiseerden 25 landen meer dan 2.000 Sherry evenementen.

International Sherry Week 2016
Duizenden restaurants, bars, wijnwinkels en bodega’s over de gehele wereld zullen tijdens de ‘International Sherry Week’ Sherry proeverijen, speciale menu's en andere Sherry evenementen aanbieden als een ode aan de bekende Zuid-Spaanse wijn. Ook particulieren kunnen thuis deelnemen door bijvoorbeeld een Sherry avond met vrienden te organiseren. Foto’s en aankondigingen kun je plaatsen op de website van de Sherry Week en delen via social media met #sherryweek.

Nederland
Nederland is een belangrijke deelnemer aan de Sherryweek. ‘Als één van de belangrijkste afnemers van Sherry, hopen we Nederland groots op de kaart te zetten binnen de ‘International Sherry Week’’, zegt Yuri Pieplenbosch van het Haagse Marketingbureau Alterego. Hij roept alle importeurs, wijnverkopers, horeca, bloggers en liefhebbers van Sherry op om alvast te beginnen met het plannen van één of meerdere Sherry evenementen. Iedereen kan meedoen, de enige voorwaarden zijn dat Sherry centraal staat en dat er meerdere mensen bij het evenement betrokken zijn.

5 redenen om mee te doen
1. Profiteer van wereldwijde exposure
2. Verover je eigen plek op de Sherryweek Wereldkaart
3. Zet jouw merk of bedrijf in de spotlight via #sherryweek
4. Iedere week promoot de Sherry Week een andere 'Sherry Spot'
5. De meest actieve deelnemers maken kans om populaire foodbloggers over de vloer te krijgen

Informatie
Op de website kun je zien waar en wanneer er een activiteit plaatsvindt. Ook kun je op de website je eigen evenement(en) registreren.
Dit artikel afdrukken