imageNederlanders staan dagelijks ruim een half uur in de keuken en in het weekeinde zelfs tot bijna 50 minuten. De meerderheid van de consumenten eet door de week gewoon aardappelen, groente en vlees. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Nederland tafelt’, uitgevoerd door Q&A Research en Consultancy onder ruim 1.100 consumenten. Het onderzoek vond plaats in opdracht van de brancheorganisatie van de servies- en kookspeciaalzaken, de Vereniging Gebra en het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Vooral in het weekeinde pakken Nederlanders uit. De meeste ondervraagden besteden meer dan 40 minuten in de keuken en ook nog eens zeker zoveel tijd aan tafel. “Koken en tafelen is leuk en dat doe je met vrienden en familie”, aldus ruim tweederde van de Nederlanders.

Onderzoek Nederland tafelt: Nederlander staat nog bijna 40 minuten in de keuken.Nederlanders zijn nog steeds aardappeleters!

bron: Nederland tafelt
(Deze site is opgezet om eten en tafelen te promoten en consumenten te stimuleren vaker bij de servies- en kookspeciaalzaak binnen te stappen.)
Dit artikel afdrukken