Elk voorjaar keert Het Weekend van de Rollende Keukens terug naar de Amsterdamse Westergasfabriek. De achtste (!) editie van dit buitengewone culinaire evenement wordt gehouden van 13 tot en met 17 mei.

Als het maar rolt
Ooit begonnen als een kleinschalig festival, is het Weekend van de Rollende Keukens vandaag de dag uitgegroeid tot een groot eetfestijn waar duizenden bezoekers op afkomen. Tientallen mobiele eetgelegenheden verenigen zich tot één groot openluchtrestaurant. Niet de ‘gewone’ oliebollenkraam vormt het decor, de lekkerste happen en hapjes worden geserveerd door van alles, als het maar rolt. Van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze bbq-camper tot rollende keukenprinsessen. Met passende muzikale begeleiding komt iedere lekkerbek tijdens dit unieke culinaire evenement aan zijn trekken.

Niets is gewoontjes bij het initiatief van Mister Kitchen & Pacific Parc. Het evenement is gratis toegankelijk en de keukens zijn dagelijks geopend van 13.00 tot 23.00uur, met uitzonderding van woensdag, dan trapt het evenement om 18.00uur af. Meer informatie is te vinden op de website van de Rollende Keukens.

Wat: Hapjes en drankjes
Waar: Westergasfabriek, Polonceaukade 27 Amsterdam
Wanneer: 13 t/m 17 mei
Openingstijden keukens: Woensdag 18.00-23.00u Donderdag t/m zondag: 13.00-23.00u
Entreeprijs: gratis

Fotocredits: RollendeKeukens via facebook
Dit artikel afdrukken