Centraal staan de volgende vragen:
- wanneer is vlees (of zuivel en eieren) 'duurzaam'?
- wat betekent dat voor de productie in Nederland?
- wat moet Nederland doen?
- wie moet dat realiseren?
- hoe laat je grootconsumeerders met plezier vleesminderen?

Het debat vindt plaats met 18 belangrijke stakeholders vanuit retail, boeren, vlees- en vleesverwerkende industrie, politiek en wetenschap. Dick Veerman confronteert hen met elkaars standpunten en probeert hen tot een visie en basis voor actie te laten komen.

De zaal spreekt mee en wordt gevraagd steeds zijn mening te uiten zodat de debatteerders direct worden geconfronteerd met gevoelens vanuit de samenleving.

Het debat is gratis toegankelijk, aanmelden is verplicht. Voor Foodlog Friends zijn de drankjes na afloop eveneens gratis.

Adres: Wageningen UR, Aula, Generaal Foulkeslaan 1. De routebeschrijving vind je hier.

Meld je aan via onderstaand formulier:

Alle toegangsbewijzen zijn inmiddels uitverkocht. Daarom hebben we het aanmeldingsformulier verwijderd.


In verband met de verwachte drukte verzoeken wij journalisten zich in te schrijven. Zij krijgen bij het toekennen van toegangsbewijzen voorrang.

Fotocredits: Fleisch, daspunkt
Dit artikel afdrukken