Wat is gezond? Dat is de vraag. Van het festival georganiseerd door Open Concept en Rotslab krijg je geen antwoord. In plaats daarvan laten ze je zelf vragen bedenken over wat gezondheid voor jou betekent. Want gezondheid is voor iedereen anders. Het Gezondste Festival onderzoekt, maakt en presenteert nieuwe, technologische manieren om Utrechters op actieve en speelse wijze mensen te betrekken bij gezondheidsvraagstukken. Kom hiervoor tijdens de tourstart naar Rotslab!

Van beleren naar ervaren
Het Gezondste Festival probeert gezondheidsdiscussies nieuw leven in te blazen door innovatieve installaties, workshops en ervaringen te bieden binnen drie thema’s:
- MOVE - fysieke gezondheid en bewegen
- MOOD - psychische gezondheid
- FOOD - gezondheid en voeding

@ Le Grand Départ
Het Gezondste Festival is een rondtrekkend festival en vindt onder andere plaats tijdens de Tourstart op 5 juli op verschillende plekken in Utrecht in de directe nabijheid van Rotsoord 9. Kijk voor meer informatie op de website en Facebook.

Voorproefje Het Gezondste Festival


Meedenken
In de aanloop naar het festival verzamelen we ideeën en bouwen prototypes, die onderdeel zijn van Het Gezondste Festival tijdens de Tourstart. We nodigen je uit om, aan de hand van deze thema's, mee te denken over wat gezondheid voor jou betekent. Wat jij zou willen doen en/of onderzoeken om, bijvoorbeeld met de nieuwste bio-sensoren, jouw gezondheid op peil te houden of te verbeteren? Geef jouw input via één van de challenges op de website!

Fotocredits: Het Gezondste Festival @ Le Grand Départ via Facebook
Dit artikel afdrukken