Het festival laat een grote diversiteit aan initiatieven zien, gericht op maatschappelijke thema's zoals energie, circulaire economie, voedsel en de energieke samenleving.

DuurzaamDoor
DuurzaamDoor is een kennisprogramma voor sociale innovatie dat de ontwikkeling naar een groene, duurzame economie wil versnellen en doorbraken helpt realiseren. Het programma organiseert samenhang tussen landelijke, regionale en lokale initiatieven. Thema’s die hierbij centraal staan zijn energie, water, biodiversiteit, grondstoffen en voedsel.

Festival
Het DuurzaamDoor Festival is een verzameling van 30 bijzondere bijeenkomsten in Nederland die laten zien dat er een nieuwe manier van werken is ontstaan. Een manier van werken die de ontwikkeling naar een groene economie helpt versnellen. De bijeenkomsten zijn tot stand gekomen door co-creatie en netwerkend werken. Een brede range aan partijen (samenleving, onderwijs, overheden, onderzoeksinstellingen en ondernemers) zijn hierbij betrokken. Kijk snel in het overzicht welke bijeenkomsten jij niet wilt missen!

Informatie
Locatie: heel Nederland
Prijs: per bijeenkomst verschillend

Voor meer informatie zie de website van DuurzaamDoor.

Dit artikel afdrukken