Het festival is voor iedereen die van halal eten houdt en/of nieuwsgierig is naar wat er allemaal op dit gebied verkrijgbaar is in Nederland.

Halal Food Festival
Het festival staat in het teken van het samenbrengen van verschillende culturen met een ruim aanbod aan lekker eten, entertainment en gezelligheid. Het aanbod varieert van foodkraampjes tot complete foodtrucks met keukens vanuit de hele wereld. Je eet er Aziatisch, Europees, Oosters en Afrikaans.

Tijdens het evenement staat er tevens een complete keuken op het podium. Hier bereiden verschillende bekende chef-koks live verschillende halal gerechten. Voor de bezoekers die zelf graag de mouwen uit de handen steken zijn er voldoende kookworkshops. Alle gerechten op het festival zijn 100% halal, ook de (olijf)olie, boter en toegevoegde kruiden die in de maaltijden zijn verwerkt. Het festival is volledig alcoholvrij.

Op de website staan al een aantal deelnemers die met een foodtruck of foodkraampje aanwezig zullen zijn. Houd de website in de gaten, want er zullen nog meer deelnemers volgen!

Informatie
Adres: Beursfabriek, Symfonielaan 5, 3438 EW, Nieuwegein
Tijden: 14.00 – 22.00 (zaterdag), 13.00 – 22.00 (zondag)
Prijs: €7,50 (1 dag), €12,50 (2 dagen). Tickets kun je bestellen via de website.

Kijk voor meer informatie op de website van Halal Food Festival en de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken