Van 26 t/m 29 november wordt de monumentale Europahal van RAI Amsterdam omgetoverd tot een foodwalhalla.

Food, Drinks & Music
70 foodtrucks rijden de Europahal binnen en diverse pop-up restaurants van gerenommeerde restaurantchefs van binnen en buiten Amsterdam laten je graag hun specialiteiten proeven. Op de kleurrijke indoor foodmarkt vind je bijzondere delicatessen, lokale biologische producten, verrassende decembercadeau-ideeën en nog veel meer.

Op het wijnplein en de bierbar kun je bijzondere (nieuwe) drankjes uitproberen. Een goed Foodfestival kan niet zonder een goede muzikale omlijsting. Daarom hebben we her en der verspreid over het festival diverse kleine podia met muzikale optredens van Jazz tot Soul, van singer-songwriters tot complete bands en met DJ’s van lounge tot dance.

Wat er allemaal nog meer te doen is vind je op de website.

Programma
Donderdag 26 november: 17:00 – 23:00, Openingsavond.
Vrijdag 27 november: 17:00 – 23:00, Thank god it’s Friday!
Zaterdag 28 november: 12:00 – 23:00, Familyday!
Zondag 29 november: 12:00 – 21:00, Lazy Loungey Sunday

Toegang tot het Foodfestival Amsterdam is gratis.

Uit milieuoverwegingen gebruikt het festival herbruikbare glazen. Je koopt je eerste glas voor 1 munt (=€ 2.50) en bij je volgende bestelling krijg je bij de bar een schoon glas. Aan het einde kan je je glas mee naar huis nemen als souvenir. Munten zijn zowel cash als per pin te verkrijgen.

Locatie
Het Foodfestival wordt gehouden in de Europahal van de RAI. Deze eerste hal uit 1961 van het nieuwe RAI complex is inmiddels aangewezen als een rijksmomument.

Fotocredits: Foodfestival Amsterdam via Facebook
Dit artikel afdrukken