FoodFest vindt maandag 7 september voor de eerste keer plaats. Iedereen die van eerlijk, lekker en ambachtelijk eten houdt, is welkom.

Stichting Inspired Events
Dit foodfestival is een van de eerste projecten van de Stichting Inspired Events. Topchefs Sergio Herman (Pure C/The Jane) en Syrco Bakker (Pure C/Syrco.nl) zijn oprichters van deze stichting, samen met Mark Labruyere (Delica Licious) en Petra Gorthmanns (Strandhotel Cadzand-Bad). Zij bundelden hun krachten en organiseren inspirerende evenementen vanuit een passie voor eten en drinken, ontmoeten, gezelligheid en samenzijn.

Inspiratie in de duinen
Op het FoodFest staan verschillende kraampjes met eerlijke en verse producten. Geniet met je blote voeten in het zand van lekker eten, kunst en muziek. Onder andere tatoeëerder Henk Schiffmacher, schrijfster Ellemieke Vermolen, de Vlaamse tv-chef Sophie Dumont, kweker Dieneke Klomp en Sergio Herman delen een verhaal over hun relatie met (ambachtelijk) eten.

Informatie
FoodFest speelt zich af ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad tussen 12.00 en 23.00 uur. De toegang is gratis.
Kijk voor meer informatie op de website. Actueel nieuws en updates vind je op de Facebook pagina.

Fotocredits: Inspired Events
Dit artikel afdrukken