Rollende foodtrucks, lekker eten, gezelligheid en muziek. Festivals met dit concept zijn booming. In dit rijtje past ook het Food Soul Festival. Op Vrijdag 1, Zaterdag 2, en Zondag 3 mei 2015 organiseert Soul Food Concepts wederom een editie van ‘Food Soul Festival’. Het plein rondom de Vuurtoren in Noordwijk aan Zee toveren ze om tot één groot openlucht restaurant. Tijdens het eten kun je genieten van fantastische soul muziek.

Wijnbar en ambachtelijk gebrouwen bier
Op het festival terrein kun je bij zo’n 15 foodtrucks je slag slaan. Op de Facebookpagina kun je de verschillende trucks al bewonderen. Voor drinken kun je terecht bij de algemene bar. Of bij de wijnbar met speciaal geselecteerde wijnen. Ben je een liefhebber van bier dan kun je terecht bij de bar met ambachtelijk gebrouwen bieren.

Nadere informatie
Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Je betaalt alleen bij je eerste bestelling een éénmalige bijdrage van € 1,25 voor een glas.
De trucks strijken neer op de Koningin Wilhelmina Boulevard rondom de Vuurtoren in Noordwijk aan zee. Op het Wantveld kun je volop parkeren. Een dagkaart kost € 7,50.
Check voor meer informatie de website of Facebookpagina

Filmimpressie
Onderstaand filmpje geeft een sfeerimpressie van de afgelopen editie weer.

Food Soul Festival Promo from Food Soul Festival on Vimeo.



Fotocredits: ‘logo’ Food Soul Festival
Dit artikel afdrukken