Drie dagen lang staan meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight, in combinatie met heerlijk eten, live muziek en culturele activiteiten.

Wijn
Elf wijnkoperijen presenteren meer dan 80 verschillende topwijnen uit alle windstreken. Van Frankrijk tot Argentinië en van Australië tot Italië, voor elk wat wils!

Spijs
Verschillende mobiele keukens serveren gerechten, van klassiek tot fastfood en maken alle wijn-spijs combinaties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van heerlijke oesters, een culinaire hotdog, een uitgebreid assortiment aan kazen en charcuterie en nog veel meer. Uiteraard in combinatie met een bijpassend wijntje.

Muziek
Het muzikale programma zorgt ervoor dat jij je geen seconde hoeft te vervelen. Leuke Jazzbandjes, de beste singer-songwriters en eigenzinnige DJ’s wisselen elkaar af en zorgen voor een heerlijk warm gevoel.

Workshop en proeverijen
Op het Festival kunt je deelnemen aan verschillende proeverijen en workshops zoals de Offley Port proeverij (€12,50), Wijn wereldreis (€15,00), Winterbier workshop (€10,00) en de Fonteyn Flight (€27,50).

Om je deelname te garanderen moet je van tevoren reserveren. Voor de Fonteyn Flight kun je kaartjes aan de kassa kopen. Op de website staat meer informatie en de tijden per workshop en proeverij.

Informatie
Adres: Janskerkhof 17a, 3512 BM, Utrecht
Tijden: 17.00 – 22.00 (vrijdag), 14.00 – 22.00 (zaterdag), 14.00 – 20.00 (zondag)

Voor meer informatie zie de website van het Fonteyn Festival of de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken