De leukste muziek, proeverijen, workshops en creatief entertainment maken van DORST een zwoele zomeravond die je niet wilt missen. Of je nu komt voor een goed glas of gewoon een leuke dag met je vrienden, bij DORST komt iedereen aan zijn trekken!

Bierproeflokaal
Bij het festival kun je kiezen uit meer dan 70 speciaalbieren, allemaal met een eigen karakter en smaak. Een vers getapt biertje of koud flesje smaakt natuurlijk het allerbest met een bijpassende bite. Bij de DORST bier- en spijsproeverij draait het daarom niet alleen om de bieren maar vooral om de combinatie met lekker eten. Verspreid door de idyllische stadsparken vind je verschillende bekende food trucks die de meest smakelijke gerechten voor je neus bereiden.

Walhalla voor wijnliefhebbers
Ruim 70 exotische, kruidige en soepele wijnen van over de hele wereld kun je vinden bij DORST. Jong en fris of jarenlang in houten vaten gerijpt; elke fles wijn heeft zijn eigen smaak en verhaal. Ontkurk een bijzonder jaar of drink een speciale blend met vrienden. Per glas of per hele fles.

Data en info
26 t/m 28 augustus in Stadspark, ’s Hertogenbosch
2 t/m 4 september in Griftpark, Utrecht

Tickets kosten, inclusief glas, voor volwassenen € 5,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50.

Vanzelfsprekend kun je bij de ingang van het festivalterrein je ticket halen, maar als je van gemak en snelheid houdt, kun je je ticket en muntjes ook alvast bestellen.

Ga voor meer info naar de website.

Fotocredits: 'festival DORST', via de website
Dit artikel afdrukken