Tijdens Eeterij op Wielen kun je kennismaken met de meest originele foodtrucks: Thais, Japans, TexMex, italiaans, frans, oesters, mosselen, bitterballen, vegetarisch, homemade ballen gehakt, pulled pork, biologische frieten, hot and spicy Surinaams, curry, tapas, paella en nog veel meer overheerlijke gerechten voor de liefhebbers.

Lekker drinken
Bij lekker eten hoort natuurlijk ook lekker drinken. Eeterij op Wielen heeft voor de bierliefhebbers een speciale bierbar. Naast foodtrucks met alleen food komt er ook een foodtruck met de mooiste wijnen. Flip Egberts, uit Rotterdam, met zijn prachtige Airstream ‘Drive and Shake’ gaat heerlijke cocktails shaken. Daarnaast zijn er nog 4 bars te vinden op het terrein.

Entertainment
Behalve voor eten en drinken is er ook aandacht voor entertainment. Er is een podium waar dagelijks DJ’s draaien, afgewisseld met optredens van bands en singer/songwriters.

Kidscorner
Natuurlijk zijn er speciaal voor de kinderen foodtrucks aanwezig met poffertjes, crêpes, milkshakes, lekkere ambachtelijke ijsjes en nog veel meer. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis!

Info
De eerste editie van Eeterij op Wielen vond plaats in Rotterdam Ahoy, van 17 tot en met 20 maart.

Na Ahoy is Breda aan de beurt. Daar vindt van vrijdag 15 april tot en met zondag 17 april de volgende editie van Eeterij op Wielen plaats.
Locatie: Schoolakkerplein~Ginneken. Zet maar vast in je agenda:
Vrijdag 15 april 17:00 tot 24:00 uur
Zaterdag 16 april 12:00 tot 24:00 uur
Zondag 17 april 12:00 tot 20:00 uur

Meer informatie over Eeterij op Wielen is te vinden op de website.

Fotocredits: 'De burrito's van Dos Chicas', Eeterij op Wielen, via Facebook
Dit artikel afdrukken