Het eten van rauw en onbewerkt voedsel - zoals de natuur het ons aanbiedt - vindt steeds meer aanhangers. Het Rawfood Festival speelt hier perfect op in. Het evenement trekt veel bezoekers die interesse hebben in een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl mét veel rawfood.

Op Boerderij Langerlust bij de Gaasperplas kun je 0- 14 juni a.s. kennismaken met rauwe delicatessen bij meer dan vijftig verschillende kraampjes op de Foodmarkt. Er komen namelijk veel verschillende raw- en superfood retailers met monsters van rawfood producten. Daarnaast zijn er diverse workshops, proeverijen en lezingen. Zo kun je een wandeling maken en eetbare wilde planten ontdekken, gezonde bonbons maken van rauwe chocolade, smoothies maken, leer je alles over slowjuicen en sapvasten maar kun je ook ontspannen met Vinyasa Yoga.

Boerderij Langerlust kun je vinden op de Provincialeweg 24, 1108 AB Amsterdam. Het festival is vanaf 10.30 uur geopend. De markttijden zijn van 11.00 tot 19.00 uur, workshops van 11.00 tot 18.00 uur en de prijsuitreiking is om 18.00 uur.

Kaartjes voor het festival zijn in de voorverkoop € 9,00, aan de deur € 11,00. De markt, lezingen en presentaties zijn verder gratis, voor de workshops betaal je € 5,00. Houd voor het programma en meer informatie de website en Facebook in de gaten.

Fotocredits: The Dutch Raw Food Festival via Facebook
Dit artikel afdrukken