Pasteien bakken, worst maken en al die dingen meer is zwaar werk. Daarom zocht en vond Diny inmiddels een jaar of drie geleden een compagnon, kok Floris Brester. Zij leerde hem het vak van charcutier, fijne vleeswarenmaker. En die maak je nou eenmaal voornamelijk van varken.

Wat deze ouderwets goede charcutiers gaan verkopen lieten ze al even ouderwets per postkaart weten. Een website wilde Diny nooit en die is er dus ook nog altijd niet. Het moet wel echt zijn, vindt ze. Daarom stuur ik u het redactiekaartje door. Het is zonde als zo'n lekkere winkel alleen voor Amsterdammers blijft. Iedereen moet het weten:

depasteibakkerij

De Pasteibakkerij
Diny Schouten & Floris Brester
Hoendiepstraat 2
1079 LT Amsterdam (Rivierenbuurt)

Openingstijden: vrijdag van 10-18.30 h en zaterdag 10-16h

Op afspraak kan ook: bel 06 53 47 5512 / 06 81 12 0032
Dit artikel afdrukken