Je hoeft geen vegetariër te zijn om te genieten van dit vegetarisch lekkers, het mag natuurlijk wel.

Dit jaar maakt Tivall mogelijk dat 1900 mensen van een heerlijke vegetarische maaltijd kunnen smikkelen. Zij zijn hoofdsponsor en een aantal van hun producten is onderdeel van het menu. Net als vorige jaren wordt het menu ook dit keer verzorgd door chef-kok Erik Wilschut van Vekologisch. Er zijn 6 tenten met daarin meerdere opscheppunten. Voor een lekker vruchtensapje of flesjes water kun je terecht bij de drankentent.

VIP
Plaats nemen aan de Langste Vegetarische Tafel is gratis, wel kun je een vrijwillige donatie doen. Wil je helemaal zeker zijn van een plaats en maaltijd en genieten van speciale VIP voordelen van dit evenement, meld je dan aan. Voor een VIP plaats betaal je € 15,00 per persoon. Het grootste deel van de betaling komt ten goede aan het werk van de Vegetariërsbond. Daarnaast krijg je een gratis drankje, goodiebag en een plek aan speciale VIP tafels.

De Langste Vegetarische tafel staat aan de vijver van het Museumplein in Amsterdam. Gasten zijn vanaf 17.30 uur welkom, de maaltijd start om 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van de Vegetariërsbond of het ]Facebookevent.

Fotocredits: Vijfde Langste Vegetarische Tafel via Facebook
Dit artikel afdrukken