imageVerschillende mails kreeg ik vanmiddag: Burger King gaat over op ongecastreerd varkensvlees!
De Telegraaf weet te melden hoe het zit. De Burger King is het zat en haalt zijn varkens voortaan uit Engeland. Daar worden biggen nl. helemaal niet gecastreerd.

WD kraait victorie, maar heeft dus niets bereikt in Nederland.
Weet je overigens hoe het echt zit? De zgn. Engelse baconvarkens worden een week of 3/4 eerder geslacht, op een lager slachtgewicht (ca. 80 ipv ca. 100 kg). Net zoals mensenjongetjes van 10 hun piemeltje en ballen nog niet kunnen gebruiken, zo kunnen die varkensjongetjes dat ook niet. Zo simpel is dat. Als je gaat bellen, ontdek je dat er nooit een berengeurige kwajongen tussen zit. Ondanks alle groeihulpmiddelen, is zelfs een klein varken niet zo vroegrijp.

Nogmaals bedankt WD. De King laat Nederland alvast links liggen terwijl jullie druk in de weer zijn met het Convenant Verdoofd Castreren in Nederland.

Tip voor Wakkere Dieren: ga eens tellen hoeveel baconvarkens - ongecastreerd! - wij vanuit Nederland naar Engeland exporteren. Ongecastreerd en wel!
Jullie hadden gewoon je huiswerk - ff bellen, het zijn hooguit een telefoontje of 3 - kunnen doen en nooit over verdoven moeten beginnen.
Dit artikel afdrukken