image


Stichting BioMerk is een samenwerkingsverband tussen 9 biologische merkproducenten. Door samenwerking op het gebied van promotie willen deze 9 merkproducenten de groei van de biologische speciaalzaak stimuleren. Tot en met 1 september worden aan kopers van bepaalde producten in totaal 9 fietsen weggegeven. Op 27 topproducten van 9 klassieke biologische merken in alle natuurvoedingswinkels treft men een stickerboekje aan met een unieke inlogcode. Log met de code in op de website 9xbio, beantwoord alle vragen goed en het lotnummer wordt geactiveerd voor de loterijtrekking.

Indien een vraag niet goed wordt beantwoordt, krijgt een deelnemr 1 herkansing. Weer fout? Dan dingt men nog wel mee naar 1 van de 9 goed gevulde Gazelle fietstassen. En iedereen die speelt, wint een voucher voor 9% korting op fraaie Gazelle fietsaccessoires.

De 9 deelnemende bedrijven zijn Piramide kruiden, Bonvita tussendoortjes, Corn Candies snoep, De Halm graanvlokken en muesli’s, Simon Lévelt koffie en thee, Joannusmolen instant ontbijtproducten en babyvoeding, de Traay honing, Horizon Natuurvoeding notenpasta's en Yarrah Bio huisdiervoeding.

bron: FoodHolland
Dit artikel afdrukken