Kom binnen met een basisschooldiploma en loop naar buiten als volleerd wijndrinker. Niets is onmogelijk! Wat kun jij over wijn vertellen? Het maakt helemaal niets uit, want genieten is de sleutel. Fantastische wijnen zijn te drinken vanaf twee muntjes (€ 3,00) per glas. Doe mee met proeverijen, maak wijn spijs combinaties of ga los in het wijnlokaal. Naast het drinken van wijn is er de mogelijkheid om het lekkerste eten te proberen bij de verschillende food trucks en restaurants.

Kinderen
Samen met de kids naar het Bacchus Wijnfestival? Zeker doen! We gaan er voor zorgen dat alle kinderen zich goed kunnen vermaken. Zo komt er een kleine speelplaats waar je samen met je kinderen heen kunt gaan. Kinderen gaan gratis met de ouders mee, een ticket is niet nodig.

Info
Bacchus Wijnfestival wordt georganiseerd in het Amsterdamse Bos. Het terrein ligt in het meest noordelijke gedeelte van het bos, tegen Amsterdam. De entree is te bereiken via de hoofdingang nabij de Boswinkel van het Amsterdamse bos (Bosbaanweg 5, Amstelveen). Als je rechtdoor over het verharde pad het bos in gaat, zie je na ongeveer 450 meter aan je linkerhand de tenten van het Bacchus Wijnfestival staan. De entree bevindt zich aan de linkerzijde van het fietspad. Fietsen kun je dicht in de buurt van het festivalterrein parkeren.

Meer info is te vinden op de website en het facebookevent.

fotocredits: Bacchus Wijnfestival via Facebook
Dit artikel afdrukken