Waar het bij de meeste foodevents alleen om consumeren gaat, ligt bij All you need is Food de nadruk op informeren, proeven en beleven. Zo kun je culinaire kennis opdoen bij diverse demonstraties, en proeverijen. Ook zijn er bij alle standhouders speciale All you need is Food aanbiedingen te koop voor thuis. Kortom: All you need is Food meer is dan alleen een foodfestival, het is een culinair walhalla voor foodlovers.

Programma
De programmering van All you need is Food is allesbehalve standaard. Je kunt onder andere gerechten proeven met verse vis, vlees van topkwaliteit en groenten vers van het land. Smaakcombinaties in de vorm van foodpairings vind je bijna overal. Tijdens de demonstraties kun je zien hoe je op een AGA-fornuis kookt en zie je met eigen ogen hoe je verse vis fileert. Er zijn diverse workshops te volgen zoals foodfotografie door Food Bandits, chocolade truffels maken door The Bakery Institute, schelp- en schaaldieren van Adri & Zoon, een culinaire lecture van Bouillon en lekker chillen doe je in het Kroon Café.

Kijk bij activiteiten als je nieuwsgierig bent naar welke workshops, demonstraties, masterclasses, proeverijen en pairings er die dag nog meer te volgen zijn.

Informatie
Adres: De Zaanse Chocoladefabriek, Westzijde 188, 1506 EK, Zaandam
Tickets: €15,- (online voorverkoop), €17,50 (aan de kassa)
Kinderen tot 12 jaar betalen geen entrée. Honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan.
Na afloop van het event ontvang je de All you need is Food goodiebag gevuld met mooie producten.
Dit artikel afdrukken