Bijna honderdduizend mensen hebben het Holland Heineken House in Peking bezocht tijdens de Olympische Spelen. Hoogtepunt was de huldiging van de Olympische kampioenen Maarten van der Weijden en de Nederlandse waterpolodames op donderdag 21 augustus. Dat laat initiator Heineken van het feesthuis weten. Heineken organiseerde voor de negende maal het Holland Heineken House. Totaal kwamen er 95.000 mensen op af.

Dennis Hogenboom, projectleider van het Holland Heineken House, complimenteert de mensen achter het feesthuis. ‘Ik blijf me verbazen over de kwaliteiten en capaciteiten van de crew, niet alleen de professionals maar in het bijzonder de vrijwilligers. Zij geven het Holland Heineken House haar echte glans’.

Gedurende zestien Olympische wedstrijddagen trok het Holland Heineken House Beijing in totaal 95.000 bezoekers. Zij woonden onder andere veertien huldigingen van Nederlandse medaillewinnaars bij. In totaal won Nederland zestien plakken. De overige twee medailles werden door de dressuurruiters in hippisch Hongkong veroverd.


bron: missethoreca

Mooi staaltje ondernemerszin. het blijkt dat we het enige land zijn met zo'n promotie van zichzelf. Dat mag je toch wel bijzonder noemen. We hadden zelfs onze eigen bakkers mee.


Dit artikel afdrukken