Van 17 tot en met 20 april 2015 organiseert 24Kitchen, de televisiezender die 24 uur per dag programma’s over koken en eten uitzendt, voor de eerste keer een culinair vakantieweekend in Nederland. Het hele weekend vormt De Eemhof van Center Parcs het décor voor food-minnende en kook-liefhebbende vakantiegangers. Negen chefs en een wijndeskundige van 24Kitchen staan voor bezoekers klaar.

Gastronomisch paradijs
De medewerkers van 24Kitchen@Cottages toveren het hele park om tot een gastronomisch paradijs waar lekker eten, koken, inspiratie opdoen en entertainment centraal staan. Tijdens het weekend in april kunnen bezoekers van 24Kitchen&Cottages de chefs van de tv zender persoonlijk ontmoeten. Dat zijn onder andere Andy McDonald, Angélique Schmeinck, Danny Jansen, Estée Strooker, Giovanni Caminita, John Gerdsen, Mounir Toub, Roberta Pagnier en Rudolph van Veen.

Gevarieerd programma
24Kitchen biedt de gasten een uitgebreid en gevarieerd programma aan verspreid over het hele park. Het programma bestaat uit informatieve seminars, kookworkshops, foodfilms, een delicatessenmarkt, vragenuurtjes en muzikale intermezzo’s van vrijdag avond tot en met de zondagavond. De gasten verblijven in het park in de verschillende cottages. Deze (2 tot 12 persoons huisjes) zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.).

Tickets zijn inclusief:
- 3 dagen en overnachtingen (check-in vrijdag om 15:00u, check-out maandag om 10:00u)
- Het hoofdprogramma bestaande uit de VRIMIBO XL (vrijdagmiddagborrel), After Dinner Dance, 24Kitchen Live on Stage
- Alle seminars, waaronder Seminar Superfood, Food Pairing, Kitchen & Fish, Kitchen & Cow
- Alle workshops (voor enkele workshops vraagt 24 Kitchen een kleine bijdrage)
- Toegang tot alle Q&A, vraag en antwoordsessies met de 24Kitchen chefs
- Gebruik van faciliteiten van Center Parcs waaronder Aqua Mundo en de Market Square

Boeken kan via de site van 24Kitchen&Cottages.

Wat: kookweekend 24Kitchen&Cottages
Wanneer: 17-20 april 2015
Waar: Zeewolde, Center Parcs De Eemhof
Kosten: vanaf 56 euro per persoon per nacht.

Fotocredits: 24Kitchen
Dit artikel afdrukken