Op 22 november organiseert Daniëlle Berghmans, De Natuurkok, in de omgeving van Zeist een workshop eetbare wilde bessen. De Natuurkok heeft zich sinds 2011 toegelegd op Wildfood: eetbare planten, bloemen en paddenstoelen. Het team van De Natuurkok organiseert diverse workshops rondom het thema “eten uit de natuur” met als doel op een leuke en lekkere manier onze band met de natuur te herontdekken. Daartoe organiseert de Natuurkok educatieve en professionele excursies, proeverijen en kookevenementen.

Tijdens de workshop eetbare wilde bessen van 22 november werk je in een groep van 14 tot 20 personen met wilde en niet alledaagse bessen. Naast een stukje theorie over soorten en seizoenen stroop je de mouwen op om zelf de bessen te verwerken in de keuken. De Natuurkok leert je met de gevonden bessen sap maken, konfijten en inleggen. Ook maak je een heuse wilde bessenlikeur en doe je inspiratie op voor een echt bijzonder kerstdiner.

Meer informatie over de workshop en het aanmeldformulier vind je hier

Datum: 22 november
Tijd: 13.00-17.00
Locatie: omgeving Zeist (wordt bekend gemaakt via de aanmelding)
Kosten: € 69,00

Fotocredits: De Natuurkok
Dit artikel afdrukken