Het thema van de topdebat is Keten met geweten. Naast een high-level netwerkdiner waar u op peer-to-peer level kunt netwerken worden de leiders van Wageningen UR, Cargill en McDonald's tijdens het Agri&Food Topdebat aan de tand gevoeld over hun balans tussen strategie en moraal in de keten.

Programma
Datum: 5 november 2014
Locatie: Hotel De Wageningsche Berg
Host: Louise Fresco, Voorzitter Raad van Bestuur Wageningen UR
Dagvoorzitter: Fons de Poel

Keynotes:
- Jo Sempels, CEO McDonald’s Nederland: “De impact van onze bedrijfsvoering nemen wij heel serieus. Wij nemen onze verantwoordelijkheid; ook als het gaat over dierenwelzijn, voedselveiligheid en –kwaliteit.”
- Frank van Lierde, Vice President Cargill Food Systems & Ingredients: “Een verantwoorde toeleveringsketen respecteert mensen en dieren, produceert veilig en voedzaam voedsel, en stimuleert altijd de beste en meest verantwoorde landbouwmethoden. Op die manier verminderen we onze impact op het milieu, beschermen we ons land en conserveren we natuurlijke grondstoffen.”
- Louise O. Fresco, Voorzitter van de Raad van Bestuur Wageningen UR: “Uiteindelijk is voedsel, in onze eigen traditie, iets heiligs. Het gaat niet over voedingsstoffen en calorieën. Het gaat over delen. Het gaat over eerlijkheid. Het gaat over identiteit.”

Aanmelden
Het Agri&Food Topdebat op 5 november 2014 is een exclusief kennis- en netwerkevenement voor de top van de Nederlandse Agri&Food. De top van de Nederlandse Agri&Food sector wordt persoonlijk uitgenodigd om dit topdebat bij te wonen. Heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen? Ook dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier, acceptatie is echter onder voorbehoud. Na toelating ontvangt u een bevestiging.

Dit artikel afdrukken